Ekonomi

BGL Nedir? Bitgesell Yorumları ve Analizleri

BGL, popüler altcoin’ler içinde yer alan Bitgesell’in simgesi. Bitcoin’e önemli yenilikler getirmesi ile ön plana çıkan Bitgesell, kripto para ekosisteminin dikkat çeken projeleri içinde yer aldı. Bitcoin ile aynı kod tabanında inşa edilmesi ile bir Bitcoin çatalı olarak konumlandırılan Bitgesell, 2020 yılında geliştirildi. Emma Wu tarafından geliştirilen BGL’nin amacı, Bitcoin’in olumsuz yönlerini geliştirmek ve daha kullanılabilir ve etkili bir coin ekosistemi inşa etmek. Bitgesell, Bitcoin’in bazı artılarına aynı şekilde sahip olurken, Bitcoin’in eksiklerini de iyi bir şekilde kapatmayı başarmış bir coin. Peki Bitgesell neler sunuyor? Bitcoin’e göre nasıl bir avantaj sağlıyor? Bitgesell yatırımı düşünenler için, BGL yorumları ve analizlerine bakalım.

Bitgesell: Bitcoin’in geleceği

Bitcoin, kripto para ekosisteminin öncüsü olarak gösterilen bir varlık. 2008 yılında geliştirilen ve 2009 yılında piyasaya çıkan coin, blokzinciri teknolojinin yayılmasında önemli rol oynadı. Ancak bugüne gelindiğinde Bitcoin’in özellikleri yetersiz kalıyor. Birçok yatırımcı için, Bitcoin yalnızca bir değer saklama aracı, bunun dışında bir elektronik ödeme sisteminin parçası olarak yer almıyor, Bitcoin’in kabul edildiği ödeme araçları yok denecek kadar az.

Bitgesell, Bitcoin’in önemli sorunlarının çözüldüğü bir coin olarak öne çıkıyor. Bitcoin’in eleştiri aldığı en önemli konuların başında, işlemlerin yavaş olması ve blok boyutlarının büyük olması geliyor. Bitcoin’de bir blok 4 MB büyüklüğe sahip ve bu da işlemlerin yavaş olmasına neden oluyor. Bitgesell ağında bir blok boyutu 0.4 MB. Bu da, Bitgesell’de yapılan transferlerin BTC’ye göre on kat daha hızlı olmasını sağlıyor. Bitgesell, daha hafif, hızlı ve güvenli bir coin olarak öne çıkıyor. Bitcoin’de kullanılan segwit algoritması, Bitgesell’de aynı şekilde kullanılıyor. Buna ek olarak BGL, BTC gibi aynı kod tabanında inşa edildiği için, maksimum arzı 21 milyon olarak belirlenmiş durumda.

Bitgesell ile ilgili diğer bir önemli nokta da, yarılanma süresi. Bitcoin’de yarılanma 4 yılda bir olurken, Bitgesell yarılanmaları her yıl oluyor. 2020 yılında tanıtılan Bitgesell’de şu ana kadar 2 yarılanma oldu. BGL’de tüm yarılanmaların sona ermesi ise, 2054 yılında olacak. Bu durum, BTC’den önce BGL arzının sona ereceğini gösteriyor ve Bitgesell ekibine göre, BGL emisyonunun sona erdiği anda, BGL gerçek değerine ulaşarak bir dijital altın olacak.

Bitgesell analiz ve yorumları

Kripto para ekosisteminde, yüksek getiri potansiyeli sunan coin’ler GEM olarak adlandırılıyor. İngilizcede cevher anlamına gelen coin’ler, düşük piyasa değerine sahip ve yükseliş potansiyeli yüksek olan projeleri ifade ediyor. BGL, yüksek teknoloji içeren bir coin olmasının yanı sıra, henüz çok fazla bilinmediği için düşük bir piyasa değerine sahip. 1 milyon doların altında piyada değerine sahip olan Bitgesell’de, 1000 katlık bir yükseliş durumunda BGL 1 milyar dolar piyasa değerine erişebilir. Bu durum, kripto para dünyasında çok ender görülen bir durum değil.

Bitgesell yorumlarına, coin fiyat analizleri ve takip sitelerinden ulaşmak mümkün. Aynı şekilde Bitgesell sosyal medya ve Telegram kanallarında, yatırımcıların BGL yorumları yer alıyor. Bitcoin ile birlikte anılan en önemli altcoin’lerden olan BGL anlık verileri ve teknik analizleri, Crypto com üzerinden erişilebilir. BGL satın almak içinse, dünyanın en büyük borsalarından Hotbit kullanılıyor.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki ilgili bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

http://bitgesell.de/en/
https://bitcointalk.org/index.php
https://coinmarketcap.com/tr/currencies/bitgesell/

Bu postu değerlendir.
Kırşehir Haber

Share
Published by
Kırşehir Haber

Recent Posts

Bizim Banyo Okulu

Hayal etmiş olduğunuz banyonun olmasını istiyorsanız o zaman güvenilir adresin bizim banyo okulu konusundaki eşsiz…

12 ay ago

Iqos 2.4 Plus

Sigaraların kullanımı özellikle son zamanlarda ciddi sorunların oluşumuna neden olmakta ve ıqos sigara da bunlara…

1 yıl ago

En Uygun Mantolama Fiyatları

Günümüzde ekonomik sıkıntıların baş göstermesi sebebiyle mantolama malzemeleri fiyatları da oldukça artmış ve bu müşterileri fazlaca mağdur…

1 yıl ago

Bursa Avantajlı Konaklama Hizmetleri

Tatil yapmak isteyenlerin öncelikli olarak tercih ettiği otel Bursa şehrinde her yaş kesimine hitap eden…

1 yıl ago

Uzman İngiltere Vizesi İşlemleri

Kurulduğu günden itibaren en kaliteli hizmetlerini güven içinde sunmakta olan danışmanlık ve eğitim firmamızdan İngiltere…

1 yıl ago

Bursa’da Yetkili Arçelik Bayileri

Bursa Arçelik Bayileri arasında üst kalite, memnuniyet garantisi ve ihtiyacınıza en uygun şekilde hizmet imkânı sunuyoruz.…

2 yıl ago