Modern Av Tüfekleri Hangileridir?

Modern Av Tüfekleri Hangileridir?

Yıllar öncesinde ortaya çıkarılmış olsalar da av tüfekleri zaman içerisinde ciddi gelişmeler kaydetmiştir. Ateşli silahlar bilindiği üzere 13.yüzyıldan itibaren kullanılmaya başlanmıştır. Bu silahlarda askeri alanlarda kullanılmaktaydı ve normal vatandaşların bu tarz silahlara sahip olması düşünülemezdi. 17.yüzyıla kadar avcılıkta ilkel araçlar kullanılmaya devam etti.17. yüzyıldan sonra namludan doldurulabilen tüfeklerin yerini arkadan doldurulan tüfekler aldı sonrasında avcılıkta yenileşmeler görüldü.

Günümüzde av tüfeği olarak bilinen pek çok tüfek türü her ülkede olmasa da bazı ülkelerde silah envanterleri arasındadır. Günümüz avcılarında bulunan avcılık merakı genelde dededen, babadan kalma olduğundan onların av silahları kullanılmakta. Bu silahların manevi değerine önem veren avcılar da günümüzde üretimi gerçekleştirilen modern av tüfeklerini temin etmekteler.

Sahip olduğu nitelik bakımından çeşitlilik gösteren tüfekler modern bir hal almıştır. Pek çok özelliğe sahip olan tüfek çeşitlerinin modern bir hal almasıyla birlikte hedefin tutturulması, tüfeklerin kullanımı gibi hususlarda da yenilikler görülmüş herkesi memnun eder bir hal almıştır. Yarı otomatik olarak üretimi yapılan tüfekler modern türlere örnek verilebilir.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Iqos 2.4 Plus

Iqos 2.4 Plus

En Uygun Mantolama Fiyatları

En Uygun Mantolama Fiyatları

Pratik Mutfak Ekipmanları ve Fiyatları

Pratik Mutfak Ekipmanları ve Fiyatları

Kış Lastiği Ne Tür İşlevlere Sahiptir?

Kış Lastiği Ne Tür İşlevlere Sahiptir?

Yorum Yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir